|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Arczi bluespatronize

|
Wysłany: Lipiec 21, 2005, 6:16 pm Temat postu: Satyrblues 2005 | |
|
Serdecznie zapraszam na Satyrblues, 17 wrzesie? 2005, godz. 15 - Tarnobrzeg ul. Slowackiego 2
Wystapia:
- K2 (Kiersnowski/Kami?ski + KZB)
- znani z forum - Boogie Boys
- kabaret DKD
- PiR2 (Raduli/Pilchowski/?osowski)
Poza tym bedzie mozna podziwiac wystawy:
- Grzegorza Szumowskiego (karykatury)
- Juliana Bohdanowicza (rys. satyryczny)
- Andrzeja Staszoka (fot. koncertowa)
Zapraszam w imieniu manniaka bluesa from TBG!!!
P.S Zapewniam noclegi w Stalowej Woli
Arczi _________________ www.musicserwis.com.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stowarzyszenie OKO Gość
|
Wysłany: Lipiec 22, 2005, 2:24 pm Temat postu: SATYRBLUES 2005 | |
|
Szanowni Pa?stwo
--------------------------------------------------------------------------------
Tarnobrzeskie Stowarzyszenie OKO -Ochrona Kultury Oryginalnej (The Association For Original Culture Protection), kt?re mam zaszczyt reprezentowa? po raz 6 organizuje festiwal plastyczno-muzyczny "SATYRBLUES" maj?cy na celu integracj? europejskich ?rodowisk tw?rczych poprzez sztuk? szeroko rozumian?.
Nowatorski ton tego festiwalu objawia si? w filozofii ??czenia tw?rczo?ci satyrycznej (grafika, rys. sat., kabaret, fotografia, film dok.)
z dostojno?ci? i pi?knem muzyki bluesowo-jazzowej a tak?e klasycznej.
Satyrblues to festiwal konsekwentnie gloryfikuj?cy tw?rc?w oryginalnych i kreatywnych, kt?rych dokonania r?wnie? Pa?stwo cz?sto promujecie w swoich programach.
Posiadamy patronat medialny opiniotw?rczej prasy muzycznej t. "TWOJ BLUES", "GITARA I BAS", satyrycznej -"TWOJ DOBRY HUMOR", spo?ecznej - "THE WARSAW VOICE", kilku poczytnych portali internetowych, a tak?e dziennik?w regionalnych, Polskiego Radia, jak r?wnie? autoryzacj? Zarz?du G??wnego Stowarzyszenia Polskich Artyst?w Karykatury w Warszawie.
W roku 2004 Satyrblues zosta? wyr??niony presti?ow? nagrod? "ERYK" (od imienia za?o?yciela Muzeum Karykatury w Warszawie Eryka Lipi?skiego) przyznawan? przez kapitu?? Stowarzyszenia Polskich Artyst?w Karykatury w Warszawie za kreatywno?? w prezentacji sztuki.
Trwa?ym i zarazem bogatym edytorsko efektem naszej dotychczasowej dzialalno?ci s? profesjonalnie opracowane wydawnictwa (katalogi+ p?yty CD/DVD), kt?re podobnie jak ca?e przedsi?wzi?cie nie maj? odpowiednika w festiwalach o znacznie wi?kszym bud?ecie i presti?u medialnym.
Satyrblues jest nie tylko festiwalem muzycznym. W jego pierwszej cz??ci prezentujemy wybitnych plastyk?w, grafik?w, satyryk?w a tak?e fotografik?w.
W latach minionych prezentowalismy prace takich rysownik?w jak: Andrzej Mleczko, Edward Lutczyn, Marek Pola?ski, Zbigniew Jujka, Andrzej Graniak, Jacek Frankowski, (tw?rca m.in. proj. lalek do pami?tnego TV programu Polskie ZOO oraz cyklu "Ogniem i Mieczem w karykaturze", "Pan Tadeusz"),
Jacek Fr?ckiewicz ("Jazzi magazine", "Playboy" "Polonia Records"), S?awomir ?uczy?ski (?owca nagr?d na najwi?kszych ?wiatowych konkursach rys. satyrycznego) Dariusz Pietrzak ("The Warsaw Voice", Cinema, Gie?da Samochodowa), Miros?aw Owczarek (Polityka, Gazeta Wyborcza), Ma?gorzata Gny?-Wysocka, Myko?a Dmitruh (Ukraina), Szczepan Sadurski, Henryk Cebula, Grzegorz Sobczak i wielu iinych.
Dotychczas na no?niku CD wydali?my 10 koncertow z Fest. Satyrblues z czego polowa to projekty specjalne.
Jeden z nich by? finansowany przez Fundusz Wsp??pracy Polsko-Szwajcarskiej Komisjio ?rodk?w Z?otowych a aktualnie wydana p?yta dokumentaj?ca koncert polsko-niemieckiego duetu gitarowego G2 z Satyrblues 2004 sfinansowana zosta?a przez niemieck? firm? SHIRE z Koloni (www.shire.com) .
Jako Stowarzyszenie s?downie zarejestrowane posiadamy to?samo?? prawn? a nasze wszelkie dzia?ania maj? wy?acznie profesjonalny charakter.
Patronat nad ca?oscia obi?? Prezydent Miasta Tarnobrzega.
Wspo?finansuje festiwal :
UM -Tarnobrzeg, Pilkinkton Automotive Poland, Ford Moto Tares, ARP/Tarnobrzeska Specjalna Strefa Ekonomiczna oraz inni.
Z powa?aniem
Victor Czura
Tarnobrzeskie Stowarzyszenie "OKO"
GSM 606987573
e-mail: wcoko@interia.pl
--------------------------------------------------------------------------------
PROGRAM SATYRBLUES 2005
TDK - ul S?owackiego 2,
17 wrzesie? 2005,
godz. 15:00
KONCERT
- K2 (Kiersnowski/Kami?ski + KZB.) http://www.klusemzblusem.s-n.pl/
- BOOGIE BOYS http://www.boogieboys.prv.pl/
- KABARET DKD http://www.dkd.impreza.pl/
- PIR2 w sk?adzie:
MAREK RADULI - gitara http://www.raduli.info/marek_raduli_aktualnosci.htm
WOJTEK PILICHOWSKI - bas www.pilichowski.pl
TOMEK ?OSOWSKI - perkusja http://tlosowski.republika.pl/
WYSTAWA
- Grzegorz Szumowski - karykatury http://rozrywka.onet.pl/galerie/ogniem_i_mieczem/szumowski1.html
- Julian Bohdanowicz - rys. satyryczny http://www.julian.bohdanowicz.com/
- Andrzej Staszok - fotografia koncertowa http://www.jazz-w-muzeum.prv.pl/
PREMIEROWA PREZENTACJA KONCERTOWEJ P?YTY GANGU OLSENA pt. "Live in SB"
http://www.gangolsena.com.pl/index1.html
Arch. Satyrblues na str. Uz?du Miejskiego w Tarnobrzegu http://www.tarnobrzeg.pl/php/index.php?action=aktual_item&menu=&id=145&tyt_nagl=2005-02-
strona www.satyrblues.pl w budowie - przepraszamy
-------------------------------------------------------------------------------- |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andrzejstaszok Gość
|
Wysłany: Wrzesień 9, 2005, 5:11 pm Temat postu: | |
|
| juz za tydzien (17.09) goscic bede w Tarnobrzegu na Satyrblues gdzie zaprezentuje swoje fotografie koncertowe, w imieniu swoim i organizatorow serdecznie zapraszam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andrzejstaszok Gość
|
Wysłany: Wrzesień 9, 2005, 5:11 pm Temat postu: | |
|
| juz za tydzien (17.09) goscic bede w Tarnobrzegu na Satyrblues gdzie zaprezentuje swoje fotografie koncertowe, w imieniu swoim i organizatorow serdecznie zapraszam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mitko88 Gość
|
Wysłany: Wrzesień 12, 2005, 7:48 pm Temat postu: | |
|
| Ja mam p?yte G2 Jacka Srucha z tego Festvalu na kolana ..... zainwestowa?em w orgina? i nie?auje |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arczi bluespatronize

|
Wysłany: Wrzesień 13, 2005, 10:19 am Temat postu: | |
|
Andrzeju widzimy sie zatem w sobote !!!
Ktos z forum moze sie wybiera ?????? Zapewniam noclegi za free
Aha i chyba mam jeszcze jakis wolny bilet. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wrzesień 13, 2005, 10:48 am Temat postu: | |
|
| a Gangu Olsena nie b?dzie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tarnobrzeskie Stow. OKO Gość
|
Wysłany: Wrzesień 13, 2005, 11:00 am Temat postu: Satyrblues | |
|
Drodzy Bluesfani
Szczego?owe informacje nt. aktualnej edycji Satyrblues jak i poprzednich znajdziecie na stronie www.satyrblues.pl
Z uk?onami
Victor Czura |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tarnobrzeskie Stow. OKO Gość
|
Wysłany: Wrzesień 13, 2005, 11:06 am Temat postu: Gang na Satyrblues | |
|
Na Satyrblues na pewno pojawi? si? przedstawiciele Gangu w osobach JFP, Bogdan S. & Papa Gonzo, kt?rzy oficjalnie b?d? promowa? swoje 2 ostatnie p?yty: studyjn? pt. "Disco & Blues" oraz "Live in SB 2004". Jak na rasowych przest?pcow Rhythm'N'Bluesa przysta?o przyjad? na Satyrblues w towarzystrwie w?asnych rodzin.
Z uklonami
Victor Czura |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andrzejstaszok Gość
|
Wysłany: Wrzesień 13, 2005, 5:47 pm Temat postu: | |
|
| mam nadzieje Arczi ze zagadasz ,chetnie poznam kogos z forum na zywo a nie tylko z czytania postow |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arczi bluespatronize

|
Wysłany: Wrzesień 14, 2005, 4:45 pm Temat postu: | |
|
| andrzejstaszok napisał: | | mam nadzieje Arczi ze zagadasz ,chetnie poznam kogos z forum na zywo a nie tylko z czytania postow |
Oczywiscie, ze tak. Byc moze bedzie z nami takze gitarzysta pewnego bandu, ktory niedawno wrocil z zachodnich wojazy. Chopy powoli podbijaja Europe  _________________ www.musicserwis.com.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andrzejstaszok Gość
|
Wysłany: Wrzesień 16, 2005, 4:56 pm Temat postu: | |
|
nikt z forumowiczow oprocz Arcziego nie wybiera sie na "smieszna impreze" ?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andrzejstaszok Gość
|
Wysłany: Wrzesień 18, 2005, 8:13 pm Temat postu: | |
|
Jestem juz z powrotem w Ostrowie po krotkiej drzemce i odpoczynku chce napisac kilka slow. Przedewszystkim chce jak najmocniej podziekowac Ewie i Victorowi za niesamowicie cieple przyjecie i domowa atmosfere na Satyrblues 2005 (jak oni to robia ?) a przedewszystkim za to ze zauwazyli moje fotogramy koncertowe i pozwolili je zaprezentowac w goscinnych murach Tarnobrzeskiego Domu Kultury. spotkalem i mialem zaszczyt poznac wielu ciekawych ludzi w kuluarach. Strone artystyczna moze omowi Arczi (lepiej sie na tym zna) ja wspomne tylko ze nie bylo czasu sie nudzic a doznania wzrokowe , sluchowe i smakowe przerosly moje najskrytsze oczekiwania (w pozytywnym znaczeniu). Na zakonczenie moge tylko powiedziec ze kto jeszcze nie byl na SATYRBLUES to powinien sie tam znalezc i juz rezerwowac bilety i robic przedplate bo przezycia sa niesamowite, a obilety nie jest latwo bo widzialem sale wypelniona po brzegi i zajete stojace tez.
Dziekuje Ewo i Victorze (jabluszka z zaprzyjaznionego sadu-miodzo )
Z wyrazami szacunku Andrzej Staszok |
|
| Powrót do góry |
|
 |
go? Gość
|
Wysłany: Wrzesień 18, 2005, 9:59 pm Temat postu: | |
|
ach ci boogie boys...
pp.Czurowie - dzi?kujemy za kolejne wydarzenie kulturalne w tarnobrzegu! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andrzejstaszok Gość
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Malgocha Rzeszow Gość
|
Wysłany: Wrzesień 21, 2005, 5:40 pm Temat postu: | |
|
A ja chetnie zobaczy?abym na festiwlu Texasy i Banaszak & The Best
czy jest to mozliwa np za rok ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andrzejstaszok Gość
|
Wysłany: Wrzesień 21, 2005, 7:53 pm Temat postu: | |
|
| Anonymous napisał: | A ja chetnie zobaczy?abym na festiwlu Texasy i Banaszak & The Best
czy jest to mozliwa np za rok ? | dopisuje sie do twojej propozycji malgocha |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wrzesień 23, 2005, 8:31 am Temat postu: | |
|
Tak ja r?wnie? zobaczylbym Banaszak & The Best i Obstawe Prezydenta  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stowarzyszenie OKO Gość
|
Wysłany: Wrzesień 23, 2005, 1:49 pm Temat postu: Podzi?kowanie za Satyrblues | |
|
Szanowni Internauci
Drodzy Satyrbluesowicze
Pragn? serdecznie podzi?kowa? wszystkim, kt?rzy przyczynili si? do bezinteresownej prezentacji Satyrbluesa (JFP, ARCZI), dopingowali nas dobrym a tak?e krytycznym slowem. Szczeg?lnie chyl? czo?o przed beneficjentami Satyrbluesa, kt?rzy od 1 edycji tj. 2000 r. regularnie zaszczycaj? swoj? obecnosci? nasz festiwal, przyje?d?aj?c do Tarnobrzega z granicznych teren?w Polski ca?ymi rodzinami. Tegoroczna edycja wprawdzie ju? poza nami ale obiecuj?, ?e przysz?oroczna b?dzie nie mniej interesuj?ca.
Z uk?onami
Victor Czura
www.satyrblues.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arczi bluespatronize

|
Wysłany: Wrzesień 23, 2005, 7:13 pm Temat postu: | |
|
| andrzejstaszok napisał: | Na zakonczenie moge tylko powiedziec ze kto jeszcze nie byl na SATYRBLUES to powinien sie tam znalezc i juz rezerwowac bilety i robic przedplate bo przezycia sa niesamowite, a o bilety nie jest latwo bo widzialem sale wypelniona po brzegi i zajete stojace tez.
|
Oj taaaaakk trzeba przyznac, Satyrblues jak co roku wypada znakomicie. Zainteresowanie jest ogromne, bilety, rozchodza si? jak cieple buleczki i rzeczywi?cie trzeba je rezerwowac z du?ym wyprzedzeniem, a to z racji tego, ze kto raz go?ci? na Satyrblues nie smie w przysz?o?ci opu?ci? tak fantastyczna kulturalna uczte.
W zasadzie to na wstepie powinienem podzi?kowa? pa?stwu Czurom za mo?liwo?? uczestnictwa w tym wydarzeniu, pomimo naszego sporego sp??nienia i w sumie braku biletow (dzieki za pamiec). Zgadzam si? z Andrzejem, ?a?owa? mog? wszyscy Ci, ktorzy nie uczestniczyli w tym wydarzeniu. Atmosfera jaka miala miejsce w Tarnobrzeskim Domu Kultury jest po prostu niedopisania. Cieszy, naprawde cieszy wysoka frekwencja a przede wszystkim obecnosc na sali ludzi m?odych. Okazalo si?, ze i w moich rodzinnych stronach jest m?odzie?, kt?ra nie slucha tylko i wy??cznie plastiku, czy tez d?wi?k?w metalowo-hardrockowych (cale szczescie, ze sa i tacy) ale tak?e i bluesa.
Festiwal rozpoczal si? (podobno) otwarciem wystawy rysunku satyrycznego i fotografii. Kilka chwil pozniej jako pierwsza na scenie pojawila si? grupa K2+K?usem z bluesem. Niestety nie by?o nam dane us?ysze? ich pelnego koncertu, dotarli?my dopiero na sama ko?c?wk? i bis. Mimo to ch?opcy szybko dali si? poznac jako zespol potrafiacy grac rasowego bluesa. Moja uwage przykuly tutaj harmonijkowe solowe popisy w wykonaniu obu Tomkow (Kiersnowskiego i Kaminskiego) oraz goscinna gra na fortepianie Michala Cholewinskiego z Boogie Boys, kt?ry dal wst?pny pokaz swoich umiej?tno?ci. Michal tak si? rozochocil gra, ze postanowil nie schodzic ze sceny, zaprosil tylko na nia swoich dw?ch pozostalch muzycznych kompanow, no i rozpocz??a si? jazda. Jazda nie z tej ziemi, nie z tej epoki. Nigdy w zyciu czegos takiego na zywo nie s?ysza?em. Niezwykle zywio?owe dzwieki pochodz?ce zdw?ch fortepianow przenios?y nas kilkadziesi?t lat wstecz. Ilez oni maja w sobie pasji do tej muzyki, a co najwazniejsze potrafia si? nia podzielic z publiczno?ci?. Bartek od pocz?tku staral sie nak?oni? ludzi do wspolnej zabawy co nie by?o taka latwa sprawa. Jednakze w miare up?ywu czasu by?o ju? coraz lepiej. S?uchacze urzeczeni wariackimi popisami pianistow, kt?rzy od czasu do czasu grali wsp?lnie na jednym fortepianie w roznych dziwnych pozycjach, roznymi czesciami ciala (podobalo si? to bardzo kobietom siedz?cym kolo mnie ), przy??czyli si? do zabawy i coraz czesciej klaskali i spiewali. Przez ostatnie 20-30 min. koncertu, za sprawa granych i znanych wszystkim coverom, praktycznie ju? nikt nie siedzia?. Cale szczescie, ze nie mielismy gdzie tanczyc, bo pewnie czesc z nas by tego nie przezyla. Tutaj wlasnie mam do ch?opak?w pewne zastrzezenie. Osobi?cie brakowalo mi spokojnego grania. Godzina lupanki woogie-boogie to w szybszym, to w wolniejszym rytmie i tempie to dla mnie o wiele za d?ugo. Wystep by? malo zr??nicowany i je?eli chodzi o mnie, po pewnym czasie nudzi?em si? na sali, a przeciez mo?na by?o publiczno?ci raz na jakis czas dac odetchn?? i zagrac cos pieknego niekoniecznie spod znaku boogie. W sumie to si? czepiam, ale nie zmienia to faktu, ze wi?kszo?? osob by?a jednak zachwycona show jakie dostarczyli im Boogie Boysi. Jednak wg mnie duzo lepiej zaprezentowala si? formacja PiR2. W tym przypadku doczynienia mielismy nie z graniem lecz z muzyka. Raduli takze nas zabral w muzyczna podroz, z tym ze nie w przesz?osc, a w magiczna przestrzen, w kt?rej wydarzenia by?y nie do przewidzenia. Ju? pierwsze dzwieki gitar w polaczeniu ze scenografia odpowiednim ?wiat?em, stworzyly pewna aure tajemniczo?ci. Panowie grali kompozycje dlugie i rozimprowizowane, pelne mocy i energii. Ich muzyka w przeciwie?stwie do BB by?a az zanadto zroznicowana, co mog? zaliczyc na plus. Us?yszeli?my zar?wno kompozycje rockowe, hard-rockowe, z domieszka dzwiekow rocka progresywnego no a przede wszystkim jazzu i bluesa. Jednym s?owem bluesfusion .
Na koniec dodam, ze ka?dy z muzykow dal si? poznac jako znakomity instrumentalista, ale najbardziej godne odnotowania sa basowe szalenstwa Wojtka Pilichowskiego, kt?ry wielokrotnie prezentowal sw?j wirtuozerski styl gry, ktorym wzbudzal podziw w?r?d s?uchaczy. To bez watpienia jeden z najlepszych technicznie basistow w Polsce.
Gratuluje pa?stwu Czurom sukcesu, dobrej organizacji a tak?e znakomitej atmosfery, jaka co roku udaje im si? stworzyc podczas festiwalu. Wszyscy wychodzili z TDK usmiechnieci i zachwyceni. Polaczenie roznych dziedzin sztuki (muzyki, fotografii, rysunku, kabaretu - polecam wystepy DKD ) to strzal w 10. Dawno si? tak dobrze nie bawi?em.
Pozdrawiam
Pawel 'Arczi' Arciszewski _________________ www.musicserwis.com.pl
Ostatnio zmieniony przez Arczi dnia Wrzesień 26, 2005, 9:47 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andrzejstaszok Gość
|
Wysłany: Wrzesień 24, 2005, 8:32 am Temat postu: | |
|
| Brawo Arczi ubrales ta impreze w piekne slowa i mysle ze oddales tym opisem prawdziwego ducha festiwalu(niezgadzam sie tylko w jednym miejscu ale to drobiazg) udalo Ci sie opisac koncert PiEr2 co uwazam za wyczyn bo mnie po ich wystepie szczeka tak opadla ze do tej pory nie wrocila na swoje miejsce. Do zobaczenia na innych imprezach w Polsce (moze juz na Rawie?) Pozdrawiam serdecznie Andrzej Staszok |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stowarzyszenie OKO Gość
|
Wysłany: Wrzesień 24, 2005, 12:52 pm Temat postu: Satyrblues | |
|
Arci
Dzi?kuj? za obszern? relacj? z 6 edycji Satyrbluesa.
Zach?cam Ci? do zamieszczenia jej r?wnie? na naszym forum znajduj?cym si? na str. www.satyrblues.pl
Z uk?onami
Victor Czura |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arczi bluespatronize

|
Wysłany: Wrzesień 24, 2005, 1:51 pm Temat postu: Re: Satyrblues | |
|
| andrzejstaszok napisał: | | ...mnie po ich wystepie szczeka tak opadla ze do tej pory nie wrocila na swoje miejsce. Do zobaczenia na innych imprezach w Polsce (moze juz na Rawie?) Pozdrawiam serdecznie Andrzej Staszok |
Widze, ze borykasz sie z tym samym problemem co i ja. A jak ktos z Krakowa chcialby doswiadczyc tego samego uczucia. To niech sie pojawi 13.10 w Drukarni na Kazimierzu. Wystapi oczywiscie PiR2
Na Rawie bede wiec do zobaczenia.
| Stowarzyszenie OKO napisał: | Arci
Dzi?kuj? za obszern? relacj? z 6 edycji Satyrbluesa.
Zach?cam Ci? do zamieszczenia jej r?wnie? na naszym forum znajduj?cym si? na str. www.satyrblues.pl
Z uk?onami
Victor Czura |
Na pewno tam zagladne. Mam jeszcze jedno pytanie. Chcialbym sie dowiedziec kiedy pojawi sie DVD z tego koncertu.
Pozdr
Arczi _________________ www.musicserwis.com.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stowarzyszenie OKO Gość
|
Wysłany: Wrzesień 24, 2005, 2:14 pm Temat postu: SATYRBLUES | |
|
WYDANIE DVD Z TEGOROCZNEGO SATYRBLUESA ZAPLANOWALISMY NA STYCZE? 2006 R. CHOC BIORAC POD UWAG? OGROM PRACY JAKI TOWARZYSZY? WYDANIU DVD Z UBIEG?EGO ROKU ZDAJE SOBIE SPRAW? ZE STYCZE? 2006 MOZE OKAZA? SI? TERMINEM ZBYT OPTYMISTYCZNYM. ZAMIERZAMY WYDA? KA?DY KONCERT ODZIELNIE A WIEC TRZEBA ZMONTOWA? 20-GODZINNY MATERIA? (OBRAZ Z 4 KAMER) NO I GO AUTORYZOWA?. SAMO TLOCZENIE TO KWESTIA TYGODNIA. TAK WIEC NAJPEWNIEJSZYM TERMINEM DLA CALO?CI PRZEDSI?WZI?CIA BEDZIE DATA PRZYSZ?OROCZNEJ EDYCJI SATYRBLUESA ZAPLANOWANEJ NA MIESI?C WRZESIE? 2006 ALE OCZYWISCIE BEDZIEMY STARAC SIE BY TO NAST?PI?O WCZE?NIEJ. O WSZYSTKIM NA BIERZ?CO BEDZIEMY INFORMOWA? NA NASZEJ STRONIE WWW.SATYRBLUES.PL ORAZ ZAPRZYJA?NIONYCH PORTALACH INTERNETOWYCH A TAK?E NA ?AMACH TWOJEGO BLUESA.
Z UK?ONAMI
VICTOR CZURA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maciek lipina bluesHealer

|
Wysłany: Wrzesień 24, 2005, 10:24 pm Temat postu: | |
|
Pozdro Victor! _________________ www.scigani.art.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartic bluespatronize

|
Wysłany: Wrzesień 25, 2005, 9:07 pm Temat postu: | |
|
ja bym kupi? to dvd. jestem bardzo ciekawy
pozdrawiam _________________ pozdrawiam
bartłomiej czerniak |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arczi bluespatronize

|
Wysłany: Wrzesień 25, 2005, 10:07 pm Temat postu: | |
|
| Bartic napisał: | ja bym kupi? to dvd. jestem bardzo ciekawy
pozdrawiam |
Bedziesz musial kupic cztery
Po ich obejrzeniu stwierdzisz, ze sie widzimy na Satyrblues w 2006 roku  _________________ www.musicserwis.com.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartic bluespatronize

|
Wysłany: Wrzesień 25, 2005, 10:10 pm Temat postu: | |
|
aha.. a nie mo?na zrobi? jednego z zajawkami z tych czterech?
?artuj?. dajcie zna?, jak co? b?dzie wiadomo
pozdrawiam _________________ pozdrawiam
bartłomiej czerniak |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stowarzyszenie OKO Gość
|
|
| Powrót do góry |
|