No c?? -mnie na jam session nie by?o (kiedy? trzeba si? wyspa?)... Dlatego co nieco o koncartach.
Mo?e i Bartkowi dobrze si? gra?o, ale mnie zazwyczaj ?le sie s?ucha?o. Je?li na Jimiway'u (wybaczcie, ?e por?wnuj? z mym "miastowym" festiwalem ale pojawi?o si? sporo wsp?lnych spraw) akustycy zawalali, to nie wiem jak nazwa? to co tutaj si? dzia?o... wi?c nazywa? nie b?d?.
Devil Blues... nie s?ysza?am ca?o?ci ale to co do mych uszu dotar?o przywo?a?o (zn?w por?wnanie) Jimiway, gdzie Ich d?wi?ki porwa?y mnie. Problemy Koziego ze sprz?tem, cz?sto sz?yszalne buczenie... ale przebija? si? mi?dzy tym dzielnie Bastek ze swymi d?wi?kami. By?o stylowo, rasowo... i devilowo
Boogie Chili... poprawnie i pod nog? ale jak dla mnie bez wi?kszego przekazu.
Gang Olsena... Przyznaj?-ze wzgl?du na grajk?w mog?abym zosta? na ca?o?ci... ze wzgl?du na wokalist? (z dra?ni?cym sposobem ?piewania) wysz?am do?? wcze?nie.
Leszek Ciecho?ski... Ja tam nie wiem... Niby pi?kne nuty ale to wszystko dla mnie takie "niezgrane"... takie rozwalone... choatyczne... no i -nie trafia?o.
Andy Egert to pozytywny bohater tego, co w danym momencie si? dzia?o na scenie. Pozytyw, bez gwiazdorstwa a z mi?? dla ucha i oka spontaniczno?ci?. Bardzo dobrze mi si? Go s?ucha?o... A co do muzyk?w, kt?rzy Mu towarzyszyli (niewielu Ich by?o ale o perkusist? bardziej mi chodzi) podtrzymuje zdanie bodaj?e Karambola... z zniesmaczon? min?...
JJ Band dali bardzo dobry koncert... i nie mam ?adnego ale
B.B & The Blues Shacks - rodzaj bluesa jak i Ich image zupe?nie do mnie nie trafia?y... c??-nie musia?y. Jednak nie jestem w stanie nie napisa?, ?e profesjonalizm czu?o si? na odleg?o?? i to by? jeden z lepszych koncert?w.
Phil Guy... Jego wyst?p por?wna?abym do tego D?ejD?ejowskiego (ze wzgl?du na m?j odbi?r, podkre?lam) dorzucaj?c nutk? tajemniczo?ci przed koncertem i szama?skie ta?ce w trakcie
No i po jesieni... Za mn? d?uga podr?? w jedn? i drug? stron?.. ale nie ?a?uj?
Pozdrawiam forumowicz?w, kt?rych uda?o mi sie pozna? i spotka? (to fenomen-na jakim bluesowym festiwalu si? nie pojawisz, tam Ci? znaj?
...no dobra-kojarz?). Devile to podstawa... dalej Karambol, Pyros?aw, Marek Haga, Bart ??czycki, Lester Kidson, Szucher ... Pomin??am kogo?? ?ciskam Was serdecznie!
Z drugiej strony-Panowie z Bia?ego, jak si? staracie, ?e tu ?adnej kobiety nie wida? na forum z Waszego miasta wielkiego? ;>
No nic-to ju? nie m?j problem
Zostaj?c jeszcze w temacie prywaty-najbardziej dzi?kuj? Bastkowi, ?e si? o mnie troszczy? i stworzy? mo?liwo?ci, bym tam by?a